Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Marinopoulos prodaje nekoliko hipermarketa u Bugarskoj

Marinopoulos prodaje nekoliko hipermarketa u Bugarskoj

Grčka trgovačka grupacija Marinopoulos Group planira da proda nekoliko hipermarketa u Bugarskoj, nezvanično saznaje Retail Serbia.

Prema jos uvek nezvaničnim informacijama, u planu je da se proda nekoliko hipermarketa kao i pojedini placevi na kojima nisu izgrađeni maloprodajni objekti ovog lanca.

Trgovac planira da proda i pojedini kancelarijski i skladišteni prostor kao i garaže koje su u potpunom vlasništvu ovog lanca. Kompanija Marinopoulos nedavno je postigla dogovor o spajanju sa trgovinskim lancem Sklavenitis a očekuje se da Komisija za zaštitu konkurencije u Grčkoj da zeleno svetlo već sredinom maja. Nakon toga, kreće sa radom prvih 33 hipermarketa koji će poslovati u okviru nove trgovačke grupacije za koju se veruje da će nakon potpunog spajanja biti jedna od najvećih u jugoistočnoj Evropi. Marinopoulos je blizu dogovora sa bankama o novom zajmu od čak 100 miliona evra kao i početku otplate duga prema dobavljačima.

Nakon restruktuiranja Marinopoulosa, zajednička kompanija će krenuti u širenje maloprodajne mreže na postojećim i novim tržištima.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum