Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex objekti u Šidu i Lazarevcu

Gomex objekti u Šidu i Lazarevcu

Otvaranjem maloprodajnih objekata u Šidu i Lazarevcu, kompanija GOMEX nastavila je širenje svoje mreže na teritoriji Vojvodine i Srbije u skladu sa planovima koji su definisani početkom ove kalendarske godine.

Stanovnici Šida njihov prvi objekat GOMEX-a dobili su na adresi Masarikova ulica broj 75, dok je prvi objekat u Lazarevcu otvoren na adresi Nikole Vujačića broj 12.
Prodajni prostor koji je na raspolaganju kupcima u Šidu iznosi blizu 190 m2, dok se potrošači u Lazarevcu od danas snabdevaju u prodajnom prostoru površine oko 160 m2.

U oba mesta, Gomex maloprodajni objekti opremljeni su po svim GOMEX standardima koji predviđaju spoljašne i unutrašnje brendiranje radnje, postavljanje svetlećih i drugih reklama, kao i planograme koji su u potpunosti prilagođeni očekivanjima onih koji će svoje kupovine obavljati u GOMEX-ovim radnjama u Šidu i Lazarevcu. 

Gomex Sid

Na kraju, uz ponudu najraznovrsnijih artikala, Gomex nudi i sopstvene robne marke 1/1, KVAK, Panoni, Uvek Treba i APRIL.

Kupci u Šidu i Lazarevcu od sada će biti u prilici da svoja domaćinstva snabdevaju mesom i mesnim prerađevinama iz GOMEX-ovog Rashladno distributivnog centra kao i svežim voćem i povrćem Gomex partnera iz "Carske bašte".

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum