Gomex objekti u Šidu i Lazarevcu

Gomex Lazarevac

Otvaranjem maloprodajnih objekata u Šidu i Lazarevcu, kompanija GOMEX nastavila je širenje svoje mreže na teritoriji Vojvodine i Srbije u skladu sa planovima koji su definisani početkom ove kalendarske godine.

Stanovnici Šida njihov prvi objekat GOMEX-a dobili su na adresi Masarikova ulica broj 75, dok je prvi objekat u Lazarevcu otvoren na adresi Nikole Vujačića broj 12.
Prodajni prostor koji je na raspolaganju kupcima u Šidu iznosi blizu 190 m2, dok se potrošači u Lazarevcu od danas snabdevaju u prodajnom prostoru površine oko 160 m2.

U oba mesta, Gomex maloprodajni objekti opremljeni su po svim GOMEX standardima koji predviđaju spoljašne i unutrašnje brendiranje radnje, postavljanje svetlećih i drugih reklama, kao i planograme koji su u potpunosti prilagođeni očekivanjima onih koji će svoje kupovine obavljati u GOMEX-ovim radnjama u Šidu i Lazarevcu. 

Gomex Sid

Na kraju, uz ponudu najraznovrsnijih artikala, Gomex nudi i sopstvene robne marke 1/1, KVAK, Panoni, Uvek Treba i APRIL.

Kupci u Šidu i Lazarevcu od sada će biti u prilici da svoja domaćinstva snabdevaju mesom i mesnim prerađevinama iz GOMEX-ovog Rashladno distributivnog centra kao i svežim voćem i povrćem Gomex partnera iz "Carske bašte".