Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Stara rakija u portfoliju Delta DMD-a

Stara rakija u portfoliju Delta DMD-a

Kompanije Delta DMD i Stara rakija uspešno su otpočele saradnju u oblasti distribucije na tržištu Srbije.

Od marta ove godine, Delta DMD portfolio je dobio pojačanje u vidu 8 prodizvoda iz asortimana brenda Stara rakija: Mednica, Mednica Light, Dunjica, Kajsijica, Višnja, Prepečenica, Viljamovka i Lincura.

Stara rakija nastala je 2005. godine, na padinama Zlatibora, a proizvodnja se odvija na tradicionalan način u ručno kovanim kazanima od bakra i buradima od hrastovog drveta, po starom srpskom receptu od najkvaletnijih sorta voća i prirodnog meda. Svaka flaša Stare rakije je unikatna, ručno upakovana i zalivena prirodnim voskom.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum