Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova usluga kompanije MOL Srbija za poljoprivrednike - dopuna GREEN kartica na servisnim stanicama

Nova usluga kompanije MOL Srbija za poljoprivrednike - dopuna GREEN kartica na servisnim stanicama

Kompanija MOL Srbija pripremila je ovog proleća MOL Green karticu, pre-paid platnu karticu namenjenu između ostalog i poljoprivrednicima.

Korisnici kartice mogu plaćati gorivo, proizvode i usluge u mreži servisnih stanica MOL grupe u Srbiji.

Uz  MOL Green karticu, poljoprivrednici su u prilici da u sezoni prolećnih radova na svim MOL Srbija servisnim stanicama ostvare popuste od 7 dinara po litru za „EVO“ i 5 dinara po litru za „EVRO“ dizel. Dopuna kartice vrši se na 37 MOL servisnih stanica, bez troškova bankarskih provizija, bez čekanja u redu, a uplaćeni iznos korisnicima je  odmah na raspolaganju.

Pored popusta pri kupovini goriva, korisnici MOL Green kartice imaju mogućnost limitiranja kartice na dnevnom, nedeljnom, mesečnom, kvartalnom ili godišnjem nivou, kao i on-line praćenje potrošnje i svih obavljenih transakcija. 

Više informacija, kao i formular za prijavu i dobijanje kartice možete preuzeti na sajtu MOL Srbije ili putem telefona 011/2096 900.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum