Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delez Srbija na sajmu zapošljavanja

Delez Srbija na sajmu zapošljavanja

Kompanija Delez Srbija koja je vlasnik maloprodajnih lanaca Maxi, Tempo i Shop&Go učestvuje na Sajmu zapošljavanja Top Job, koji se održava 6. i 7.aprila u Belexpo centru.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posetioce, a zainteresovani kandidati imaće priliku da u terminima od 11 do 19 časova prvog dana, i od 10 do 18 časova drugog dana, ostave svoje prijave na štandu kompanije.

Prodavci na svim odeljenjima u prodavnici, vozači, mladi diplomci koji imaju manje od 2 godine profesionalnog iskustva i žele da budu deo Retail Management Training programa kompanije, samo su neke od pozicija za koje će kandidati moći da se prijave ove godine.

Kompanija Delez Srbija broji više od 11.000 zaposlenih i sa ukupno 396 maloprodajnih objekata širom Srbije spada u najveći maloprodajni lanac u zemlji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum