Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator gradi novi hipermarket na Novom Beogradu

Mercator gradi novi hipermarket na Novom Beogradu

Mercator S planira da tokom 2017. godine otvori novi hipermarket na Novom Beogradu, nezvanično saznaje Retail Serbia.

Budući maloprodajni objekat nalaziće se u Bloku 63. u sklopu Sun City poslovno-stambenog kompleksa i prostiraće se na više od 1500 kvadratnih metara. U neposrednoj blizini kompanija Mercator S poseduje i objekte Idea Super u Immo Outlet Centru, Roda Megamarket (nekadašnji Tuš) kao i Roda Megamarket u ulici Đorđa Stanojevića.

Mercator S koji posluje u sastavu hrvatskog koncerna Agrokor trenutno je drugi najveći maloprodajni lanac na srpskom tržištu i radi pod brendovima Roda, Idea i Mercator.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum