Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Počela gradnja Shoppi retail parka u Borči

Počela gradnja Shoppi retail parka u Borči

Protekle nedelje je položen kamen temeljac za Shoppi Retail Park u Borči, čime je obeležen početak gradnje još jednog objekta u vlasništvu MPC Properties-a.

Polaganje kamena temeljca je urađeno u prisustvu gradonačelnika Beograda Siniše Malog i direktor MPC Properties-a, Thomas H. Villadsen-a. Planirani završetak radova je oktobar 2016. godine, kada je predviđeno i svečano otvaranje. Shoppi Retail Park Borča zauzima površinu veću od 13.000 kvadratnih metara, dok se vrednost investicije procenjuje na više od 15 miliona evra.

Veliko nam je zadovoljstvo da se danas, kada postavljamo kamen temeljac za izgradnju Shoppi Retail Parka u Borči možemo pohvaliti i informacijom da je 80% objekta već izdato, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal. Shoppi Retail Park u Borči će karakterisati odlična ponuda internacionalnih i domaćih brendova, među kojima su i McDonalds, Deichmann, Takko, DIS, Sport Vision, LC Waikiki, Jysk, Lilly. Siguran sam da će ovaj objekat svojom dobrom ponudom predstavljati, ne samo novo ime kupovine, već i prepoznatljivo ime porodičnog druženja i okupljanja, kako za građane Borče tako i za sve građana leve obale Dunava. Svečano otvaranje je planirano za oktobar 2016. godine. Koristim ovu priliku i da se zahvalim gradonačelniku i gradskoj upravi, za pomoć koju su nam pružili kako bi proces dobijanja svih dozvola protekao nesmetano,izjavio je direktor MPC Properties-a Thomas H. Villadsen.

Shoppi Retail Park Borča predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centra, Immo Outlet Centra, Shoppi Retail Parka u Subotici, i mnogih drugih retail i poslovnih objekata. Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum