Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tri nova Yuhor Dućana u Nišu i Barajevu

Tri nova Yuhor Dućana u Nišu i Barajevu

Kompanija Yuhor nastavila je širenje svoje maloprodajne mreže otvaranjem tri nova Yuhor Dućana.

Kako je još ranije najavljeno iz Delta Holdinga, plan je da se tekuća godina završi sa mrežom koja broji 80 Yuhor Dućana. Kompanija je nedavno otvorila objekte u Nišu, koji se nalazi na Trgu Pavla Stojkovića broj 13, u Vladičinom Hanu, na adresi Svetosavka 11. kao i u Barajevu, u Svetosavskoj 1.

Yuhor Dućani novi su i jedinstveni koncept na tržištu, koji omogućavaju da na jednom mestu bude dostupan ceo Yuhor asortiman.Iz kompanije najavljuju uskoro otvaranje novih objekata.

Yuhor ducan spolja

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum