Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prvi Gomex market u Pančevu počeo sa radom

Prvi Gomex market u Pančevu počeo sa radom

Prvi maloprodajni objekat kompanije GOMEX u Pančevu otvoren je u petak, 15. aprila, na adresi Dimitrija Tucovića broj 7 i posluje pod imenom "Pančevo Centar".

Ovaj objekat GOMEX-a u gradu na obalama Tamiša prostire se na površini sa gotovo 300 m2 prodajnog prostora i svakog dana potrošači mogu da uživaju u ponudi i kupovini preko 4000 različitih artikala.

Gomex prodavnica u Pančevu urađena je po standardima GOMEX-a koji se primenjuju za otvaranje svih novih radnji i podrazumevaju jedinstveno i prepoznatljivo kako spoljašnje, tako i unutrašnje brendiranje. U prodajnom objektu "Pančevo Centar" ugrađen je i mlin za kafu, uz ponudu čak tri vrste pržene kafe u zrnu koju potrošači mogu da kombinuju i samelju na licu mesta.

Kupci u objektu "Pančevo Centar" u prilici su da kupe Gomex robnu marku mesa "Panoni" koje se proizvodi u GOMEX-ovom rashladno-distributivnom centru u Zrenjaninu. Takođe, uz pomenutu robnu marku "Panoni", na raspolaganju kupcima je ponuda i ostalih robnih marki Gomex trgovačkog lanca.

Maloprodajni objekat "Pančevo Centar" radi od 07:00 do 22:00h radnim danima i od 07:00 do 21:00h nedeljom.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum