Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Podgorički Delta city se otvara 1. oktobra

Podgorički Delta city se otvara 1. oktobra

Tržni centar „Delta city“ na Cetinjskom putu u Podgorici najverovatnije će biti otvoren kada je i planirano, 1. oktobra ove godine. U ovom modernom objektu naći će se oko 75 prodavnica raznih svetskih brendova, nekoliko restorana i jedan „cineplex“ bioskop sa šest dvorana, a posao će u njemu naći preko hiljadu ljudi. Glavni ulaz u tržni centar urađen je u staklu, a postoje i dva bočna, manja ulaza.

Kad posetilac prođe kroz glavni ulaz, prvo na šta će naići je „food court“, mjesto na kome će se nalaziti nekoliko restorana. Zatim se nailazi na glavni hol, duž kojeg će biti većina prodavnica. Sa leve strane, na kraju hola, naći će veliki „Maxi“ Supermarket, a na drugom kraju hola najveći butik u čitavom tržnom centru, poznate španske marke „Zara“.

Sprat je rezervisan takođe za butike, ali će na njemu biti i za sada najsavremeniji bioskop u Crnoj Gori.
Brendove koji će biti zastupljeni u „Delta sitiju“ odabrao je beogradski ogranak jedne od najpoznatijih svetskih kompanija iz oblasti nekretnina, Colliers internationala. Sprovedena je posebna procedura koja je podrazumevala da se prvo izradi koncept tržnog centra, a potom da se odaberu robne marke koje odgovaraju takvom konceptu. Prema rečima Jelene Jevremović, menadžera odeljenja maloprodajnog prostora u ovoj kompaniji, Colliers je insistirao na globalnoj prepoznatljivosti i potvrđenom kvaltetu svih brendova u „Delta sitiju“. Pored „Zare“, u „Delta sitiju“ će biti zastupljene robne marke kao što su „Marks&Spencer“, „Navigare“, „Pull&Bear“, „Gant“, „Bershka“, „Bata“ i „Via Spigga“. Restorani će biti iz poznatih lanaca „Costa coffe“, „Astoria“ i „Sport caffe“.

 

Izvor: Vijesti

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum