Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kada maratonac pojede bananu on postaje ...

Kada maratonac pojede bananu on postaje ...

Brend Derby pripremio je pet tona banana za predstojeći 29. Beogradski maraton. Na sam dan manifestacije banane će biti na raspolaganju svim učesnicima, ali i posetiocima pre, tokom i nakon trke. 

“Za brend Derby je bilo potpuno logično da se uključi i podrži najveći sportski događaj u regionu. Banana je idealna sportska hrana. Osim što vole da je jedu i profesionalni trkači, i rekreativci i deca, banana je neophodna za psihičku i fizičku spremnost koju maraton zahteva. Banana ima nezamenjivu nutritivnu vrednost neophodnu svima, a posebno trkačima u tako zahtevnoj disciplini kao što je maraton” – izjavila je Dragana Jelić ispred brenda Derby i agencije Authentic2go.

Brend Derby veliku pažnju posvećuje sportu i edukaciji. Na poslednjem Sajmu sporta predstavljena je knjiga „Sportski kuvar“. Knjiga sportski kuvar izdata je u saradnji Udruženjem za medicinu sporta Srbije, Antidoping agencijom Republike Srbije i Centrom za sportsku ishranu i suplementaciju, a sadrži recepte i nutricionističke savete namenje svim sportistima.

Nedavno je Derby sproveo i tesiranje u saradnji sa našim najboljim fudbalerima o uticaju banana na sportsku sposobnost. Rezultati ukazuju da konzumiranje banane tokom dugotrajnih mečeva, ali i između kratkotrajnih trka na velikim takmičenjima može bitno da utiče na sportsku sposobnost. Suština je da konzumiranje banana pre intenzivnog napora predstavlja efikasnu strategiju za postizanje boljih rezultata.

DERBY je jedan je od vodećih svetskih brendova pod čijim imenom se iz Ekvadora distribuiraju najkvalitetnije i najpopularnje banane sorte Cavendish. Derby banane odlikuje strogo kontrolisan kvalitet i najviši standardi u uzgajanju i pakovanju, a nedeljni transport u najsavremenijim specijalizovanim brodovima, obezbeđuje da banane do potrošača stignu sveže, ukusne i bogate vitaminima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum