Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti GTC Srbija ulazi u maloprodaju: ADA MALL na 32.000 m2

GTC Srbija ulazi u maloprodaju: ADA MALL na 32.000 m2

Kompanija GTC Srbija planira da do kraja godine započne izgradnju prvog šoping centra ADA MALL koji će se nalaziti u Radničkoj ulici u Beogradu, preko puta Ade Ciganlije.

Prodajna površina centra obuhvatiće 32.000 m2 kao i 1.000 parking mesta. Radovi na raščišćavanju placa i uklanjanju postojećih objekata su već u toku, a kompanija GTC je angažovala dve međunarodno priznate projektantske kompanije, specijalizovane za izgradnju maloprodajnih objekata. Početak izgradnje šoping mall-a planiran je krajem ove, dok je završetak radova i otvaranje planirano za kraj 2018. godine.

GTC Srbija je deo GTC internacionalne grupe, vodećeg izvođača za centralno i istočno evropsko tržište od 1994. u tri ključna segmenta u oblasti nekretnina: poslovnom, komercijalnom i stambenom. Grupa posluje i u Poljskoj, Mađarskoj, Češkoj, Rumuniji, Bugarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj.

Pripremio: Žarko Grozdanić
Izvor: GTC i Beobuild

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum