Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi salon nameštaja Forma Ideale u Šapcu

Novi salon nameštaja Forma Ideale u Šapcu

Salon Forma Ideale svečano je otvoren u subotu 16. aprila u Roda centru u Šapcu, u ulici Jovana Cvijića 1a.

Nov izložbeno – prodajni prostor uređen je u skladu sa najnovijim trendovima i na preko 1.100 kvadrata izloženi su pločasti i tapacirani nameštaj iz programa kompanije Forma Ideale i partnera, uz popuste od 50% i mogućnost kupovine uz odloženo plaćanje.

Otvaranjem salona nameštaja Forma Ideale u Roda centru u Šapcu u potpunosti je zaokružena ponuda ovog tržnog centra. Posebno interesovanje posetilaca novog salona privukli su nova kolekcija nameštaja Forma Ideale za 2016. kao i Idealna kartica, tj. program lojalnosti koji donosi sniženje od 5% na sve kupovine ukoliko je ispunjen uslov za aktivaciju povoljnosti.

Forma Ideale Šabac kupci

Kupci u salonu Forma Ideale u Roda centru mogu kupovati uz odloženo plaćanje platnim karticama banaka, čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, uz mogućnost kupovine preko administrativne zabrane za veliki broj zaposlenih.
Salon Forma Ideale u Šapcu u Roda centru u ulici Jovana Cvijića 1a otvoren je za kupce radnim danima od 8 do 21h, tj. subotom do 20h, dok će do kraja aprila salon biti otvoren i nedeljom od 9 do 17h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum