Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U poseti Imlekovim farmerima

U poseti Imlekovim farmerima

Predstavnici Portala Retail Serbia posetili su farmere u Pomoravskom okrugu koji svakodnevno ispručuju pojedinačno više stotina litara mleka dnevno kompaniji Imlek. 

„Kompanija Imlek jedini je proizvođač u regionu čiji je hladni lanac u potpunosti zatvoren, od mesta prijema mleka do prijemne rampe, čime je izbegnuta svaka mogućnost kontaminacije. Kao regionalni lider mlekarske industrije, ulaže svoje resurse u razvoj porodičnih farmi, neguje kvalitetan odnos sa farmerima i stimuliše razvoj stočarstva i proizvodnju domaćeg mleka. Sa željom da prikaže na koji način nastaje Moja Kravica mleko organizovana je poseta za predstavnike medija farmama Pomoravskog okruga. U selu Viteževo nadomak Svilajnca, devet porodica živi isključivo od stočarstva. Oni Imleku na mesečnom nivou isporuče preko 65.000 litara mleka i kako su prilikom posete naveli, izuzetno su zadovoljni saradnjom, potvrdivši činjenicu da je Moja Kravica, zahvaljujući strogim kontrolama, mleko vrhunskog kvaliteta“, istakli su iz ove kompanije.

„Moja Kravica mleko dolazi sa domaćih farmi koje uspešno čuvaju tradiciju i pružaju nam mogućnost da uživamo u pravom i prirodnom ukusu mleka. Naša kompanija sarađuje sa preko 4.000 farmera i otkupljuje isključivo mleko najvišeg kvaliteta koje se prilikom prijema uzorkuje i kontroliše. Pored toga, negujemo prijateljske odnose sa svim kooperantima zahvaljujući čemu ostvarujemo brojne uspehe. Moja Kravica mleko je provereno domaće mleko, a jedan od razloga zbog kojeg je omiljeno u zemlji i regionu jeste i duga tradicija kompanije.“- istakao je Bojan Milenković, menadžer kategorije mleka u kompaniji Imlek.

Nakon obilaska nekoliko farmi, farmeri, predstavnici medija i kompanije Imlek, razgovore su nastavili uz druženje u Etno restoranu Moravski konaci.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum