Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena Idea Super u Nišu

Otvorena Idea Super u Nišu

Uz bogat program, zabavu za mlade i stare, u Nišu je otvorena IDEA Super prodavnica u okviru ritejl parka Stop.Shop.

 Nova IDEA Super prodavnica prostire se na 1500 kvadratnih metara prodajnog prostora i svim potrošačima nudi širok asortiman proizvoda.

Ove godine IDEA obeležava 5 godina od početka kampanje „Niš u srcu“. Tim povodom želeli smo da Nišlijama poklonimo novu prodavnicu Super formata, u kojoj će potrošačima u ovom delu grada biti na raspolaganju sveže voće i povrće po povoljnim cenama, bogata ponuda svežeg mesa i peciva. Pored svakodnevno potrebnih artikala, potrošače očekuje širok asortiman kućnih potrepština, kućnog tekstila, malih kućnih aparata, hemije i kozmetike, sezonskih artikala i još mnogo toga“, rekao je Slobodan Titin, i dodao da IDEA za Nišlije tradicionalno obezbeđuje prilagođeni asortiman i cene, a ono što je najznačajnije jeste pokretanje i podrška društveno odgovornih projekata, sa kojima se nastavlja u narednom periodu.

Idea Super Nis ulaz

U prijatnoj atmosferi potrošači, ne samo da su mogli da obave svoje kupovinu već je za sve njih IDEA pripremila mnogobrojna iznenađenja. Prvih sto kupaca nagrađeno je gratis prizvodom čupko, a sve do 23. aprila svakog stotog očekuje besplatna kupovina. IDEA je na dan pre otvaranja svojim sugrađanima delila pozivnice, koje omogućavaju 10% popusta na ceo asortiman, dok su potrošači kupovinom preko 5kg voća i povrća na poklon dobili gratis voćni koktel po izboru.

Tokom celog dana trajale su degustacije za potrošače, u jutarnjim časovima kafa, ratluk, nakon toga slatkiši. Mališane je zabavaljao klovan, družili su se na radonicama iscrtavanje lica, a zajedno sa svojim roditeljima mogli su da se provedu i da nauče nešto kroz igru Istorija trgovine, velike puzle, kao i da ostave poruku na „Zidu želja“ na temu „šta je potrebno našem gradu“.

Idea Super Nis unutra

Novo otovrena IDEA Super u Nišu biće na raspolaganju potrošačima od 9 do 22 časa, svih 7 dana u nedelji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum