Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Održana Biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2016”

Održana Biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2016”

U organizaciji Mass Media International i pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije u beogradskom Sava Centru održana je biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2016”.

Na Biznis konferenciji TIL2016 učestvovalo je preko 500 učesnika, a najveći broj su činili donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti špedicije, logistike i drumskog, železničkog, avio i vodnog saobraćaja i donosioci odluka vodećih kompanija koje su korisnici usluga u ovoj oblasti, zatim visoki predstavnici relevantnih državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona, EU, Turske, Rusije, Kine… međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja, predstavnici finansijskih institucija i udruženja i osiguravajućih društava kao i predstavnici medija.

Darko Babić, direktor kompanije DHL International Beograd d.o.o. ovogodišnji je dobitnik nagrade „Brand Leader Award“ u oblasti transporta i logistike. „Kompanija DHL International Beograd iskreno nastoji da, pored ostvarenja dobrih poslovnih rezultata, kontinuirano pruža i značajan doprinos jačanju ugleda i poverenja u oblast transporta i logistike. DHL povezuje ljude širom sveta, u preko 220 država i teritorija, kao davalac logističkih usluga kome se ljudi prvo obraćaju. Samim tim naša odgovornost je značajno veća. Upravo zato, nagrade i priznanja predstavljaju potvrdu našeg rada i ostvarenih rezultata, ali pre svega jasnu obavezu da kontinuirano unapređujemo svoje usluge i potvrđujemo visoko postavljenje poslovne standarde“, zaključio je Babić.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Foto: Mass Media International

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum