Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Drugi Gomex u Bačkoj Palanci

Drugi Gomex u Bačkoj Palanci

Novi Gomex maloprodajni objekat, drugi po redu u ovom mestu, otvoren je u Bačkoj Palanci na adresi Kralja Petra I broj 81.

Ova prodavnica radiće pod nazivom "Bačka Palanka" i u formi minimarketa.

Potrošačima u ovom mestu, drugi objekat GOMEX-a ponudiće kupovinu na 130m2 uz osam novozaposlenih kolega i koleginica koji će se brinuti da u svakom trenutku našim kupcima omoguće odličan izbor artikala po pristupačnim i akcijskim cenama.

Na samom otvaranju, najviše pažnje posetilaca privukle su robne marke naše kompanije, kao i standardno dobra ponuda svežeg mesa i prerađevina od mesa koje se dopremaju iz GOMEX-ovog rashladno-distributivnog centra u Zrenjaninu.

Radno vreme maloprodajnog objekta "Bačka Palanka" je svakog dana i nedeljom od 07 do 21h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum