Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren drugi McDonald's restoran u Nišu

Otvoren drugi McDonald's restoran u Nišu

Dvadeset i četvrti po redu McDonald’s restoran u Srbiji otvoren je 21.04 u Nišu, u okviru ritejl parka Stop.Shop.

Ovaj, inače, drugi McDonald’s restoran u Nišu prostire se na 422 kvadratna metra i može ukupno da primi 171 gosta. Restoran poseduje baštu kapaciteta 68 mesta, deo ponude iz McCafea, SPA (nova platforma usluge i proizvodnje), kao i McDrive koji je otvoren 24 sata. Najmlađi gosti, ne samo da će uživati u svojim omiljenim obrocima, već mogu da se zabave i u Play Land delu za igru.

„U novi restoran investirali smo milion i šesto hiljada evra i direktno obezbedili posao za 40 radnika. To što otvaramo drugi restoran u Nišu pokazuje da ovaj grad za nas predstavlja važno tržište u koje ulažemo, kako kreiranjem novih radnih mesta, tako i pružanjem vrhunske usluge posetiocima. Mi ćemo nastaviti da unapređujemo našu ponudu, a restoran u Nišu primer je da primenjujemo i nove tehnologije u našim restoranima“, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald's Niš zaposleni

Ovo je treći McDonald’s restoran u Srbiji koji poseduje terminal za poručivanje – self order kiosk. Na ovom terminalu, gost može samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odabere željene proizvode, poruči ih i plati karticom. Takođe, u ovom restoranu se primenjuje „Made for you“ koncept. On osoblju u kuhinji omogućava da, čim prime gostovu porudžbinu, počnu sa njenom pripremom, a time je usluga pripreme hrane još efikasnija. Na ovaj način, gost dobija još topliju i ukusniju hranu, napravljenu baš za njega.

Radno vreme McDonald’s restorana u okviru Stop.Shop. ritejl parka je tokom cele nedelje od 8 do 24 časa, dok će McDrive ovog restorana raditi 24 časa dnevno.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum