Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi DIS supermarketi u Novom Sadu i Novoj Pazovi

Novi DIS supermarketi u Novom Sadu i Novoj Pazovi

Na adresi Futoški put 10, u subotu 23. aprila, kompanija DIS otvorila je svoj novi maloprodajni objekat i drugi u Novom Sadu.

Supermarket se prostire na 3.500m2 i raspolaze sa 12 kasa. Ovo je dvadeset i drugi objekat u DIS-ovom lancu, a uređen je u skladu sa jedinstvenim konceptom enterijera koji DIS primenjuje prilikom otvaranja novih marketa, kao i pri rekonstrukciji postojećih objekata. Osnovna odlika ovako uređenog prostora je da potrošači imaju izuzetan osećaj prijatnosti pri kupovini, koji najčešće opisuju poredeći ga sa kupovinom u sličnim objektima na razvijenom zapadnom tržištu. Kupce će dočekati bogat izbor artikala po već čuvenim DIS-ovim niskim cenama, a uz brojne promocije posebno iznenađenje za sve posetioce predstavlja akcija u kojoj na dan otvaranja svaki pedeseti kupac dobija gratis kupovinu.

Svega dva dana nakon otvaranja novog novosadskog DIS-a, domaći trgovinski lanac će 25.04.2016. u Novoj Pazovi otvoriti još jedan novi supermarket. Dvadeset treći objekat u nizu DIS-ovih supermarketa nalazi se na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 92, prostire se na
1100 m2 i ima šest kasa. DIS supermarket u Novoj Pazovi je uređen u skladu sa savremenim arhitektonskim i dizajnerskim rešenjima, a pored izuzetno prijatnog osećaja pri kupovini, potrošače očekuje i veliki izbor artikala po DIS-ovim čuvenim niskim cenama. Ovo će takođe biti prilika za stanovnike Nove Pazove da se upoznaju sa DOBRO proizvodima, koji će kao i u svim drugim gradovima veoma brzo postati deo njihove svakodnevne kupovine. Na dan otvaranja svaki 50. kupac dobija gratis kupovinu, navode iz ove trgovacke kompanije.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum