Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Poznati proizvođač sladoleda napušta Srbiju?

Poznati proizvođač sladoleda napušta Srbiju?

Poznati proizvođač sladoleda blizu je odluke da stavi tačku na proizvodnju sladoleda u Srbiji, nezvanično saznaje Retail Serbia.

Ukoliko zaista dođe do gašenja, proizvodna linija će biti preseljena u jednu od zemalja u regionu. Glavni razlog za napuštanje srpskog tržišta leži u veoma slaboj prodaji kao i gubitku veoma prometnih mesta za prodaju sladoleda. U poslednjih nekoliko godina na tržištu su se pojavili novi proizvođači sladoleda koji polako zauzimaju sve veći udeo, pogotovo kroz prodaju u trgovinskim lancima koji se nalaze u ekspanziji.

Trenutno se na našem tržištu prodaju sladoledi Nestle, Frikom, ALGIDA, Swisslion, Mars, mnogobrojne trgovačke marke kao i drugih manje poznatih proizvođača iz Italije, Slovenije i drugih zemalja.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum