Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Makedonski lanac KAM Market ulazi u Bugarsku

Makedonski lanac KAM Market ulazi u Bugarsku

Makedonski diskontni lanac KAM Market planira da ove godine uđe na bugarsko tržište otvaranjem više desetina maloprodajnih objekata.

Odluka makedonskog trgovca stiže nakon povlačenja Penny Marketa sa tog tržišta krajem prošle godine. Prve objekte KAM Market će otvoriti do juna ove godine, dok je u planu da se tekuća godina završi sa 40 maloprodajnih objekata. Dugoročni plan obuhvata otvaranje 60 diskonta do 2018. godine. Trenutno na makedonskom tržištu KAM Market je jedini diskontni lanac sa prodajnom mrežom od 63 objekata u 17 gradova, od čega 28 u Skoplju i okolini. Prodajna površina objekata u vlasništvu ovog lanca kreće se od 280 do 350 kvadrata, dok se u ponudi nalazi oko 500 artikala.

“Primenjujemo koncept Aldi trgovina, najpoznatijeg Hard diskonta i zato možemo slobodno reći da smo makedonski Aldi”, ističe ovaj trgovac.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum