Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Pevec otvara dvadesetu trgovinu u Hrvatskoj

Pevec otvara dvadesetu trgovinu u Hrvatskoj

Pevec će 28. aprila otvoriti dvadeseti trgovački centar u Hrvatskoj i to u Virovitici.

Novi Pevec trgovački centar će se prostirati na oko 3500 kvadratnih metara, a posao će biti obezbeđen za 31 radnika.

Virovitica nam se dugo vremena činila kao odlična prilika za daljnji rast jer ćemo njezinim otvaranjem pokriti teritorijalni prsten Podravine, Bilogore i Slavonije. Vjerujemo da će nam prodajni centar u tome gradu dobro raditi, a ono što je sigurno Virovitičanima dajemo mogućnost da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno za dom, vrt ili hobi, izjavio je predsednik Uprave Peveca Darko Šket.

Do kraja godine će Pevec završiti rebrendiranje kompanije, koje će promeniti lice kompanije u doneti novi vizalni identitet kako navode iz Peveca.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum