Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Milšped Grupa otvara firmu u Nemačkoj

Milšped Grupa otvara firmu u Nemačkoj

Milšped Grupa širi svoje poslovanje na evropskom tržištu, otvaranjem firme u Nemačkoj.

 

Ovaj potez jednog od regionalnih lidera u logistici ostvaruje cilj kompanije za 2016. godinu, što je početak poslovanja na tržištu Nemačke. Firma „Milšped GmbH“, članica Milšped Grupe, sa sedištem u Minhenu, počela je rad u aprilu 2016.godine.

Milšped Grupa će, kao početni deo svog strateškog plana za ovo tržište, obavljati usluge transporta i distribucije u okviru autoindustrije, po kojoj je ova evropska zemlja poznata u svetu. Usluge distribucije i transporta obuhvataju: transport vozila širom Nemačke, zatim transport vozila iz Nemačke ka većim transportnim lukama u okruženju, kao i povratne linije transporta ka Nemačkoj. Ovom aktivnošću ćemo ojačati svoje pozicije kod naših klijenata/partnera – svetskih lidera u proizvodnji vozila.

U narednoj fazi planirano je uspostavljanje LC/HUB za zbirne pošiljke, odnosno zbirnog centra za distribuciju robe kroz Nemačku i skladišta za vozila. Nakon toga, uslediće razvijanje svih usluga, kako bi klijentima bila ponuđena jedinstvena integrisana logistička podrška u punom obimu, poput one koja je već razvijena u Srbiji i zemljama regiona.

S obzirom da je Nemačka velika ekonomska sila, kao i najznačajnije tržište Evropske unije, a ujedno je i najveći evropski izvoznik, naša očekivanja su da posredstvom nove firme širimo svoju globalnu mrežu, kao i da budemo usko povezani sa glavnim logističkim tokovima Evrope. Nova pozicija će doprineti daljem razvoju Grupe i povećanju njenog poslovnog uticaja, uz optimizaciju i smanjenje logističkih troškova za svoje klijente“, ističu u kompaniji Milšped.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum