Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi IDEA marketi u Podgorici i Budvi

Novi IDEA marketi u Podgorici i Budvi

IDEA prodajna mreža nastavlja da se širi na tržištu Crne Gore otvaranjem marketa u Podgorici i Budvi.

Dosadašnjim 103 prodajna objekta u 16 crnogorskih gradova, pridružuju se nova IDEA u City kvartu u Podgorici i IDEA u Ulici Žrtava fašizma u Budvi. Na dan otvaranja novih „IDEA“ svaka 100. kupovina je bila gratis, a za prvih 100 potrošača su pripremljeni pokloni iznenađenja.

Vlasnici PIKA kartica imali su duple bodove dan nakon svečanog otvaranja.

Brend „IDEA“ je ušao na crnogorsko tržište početkom marta i nastavlja da širi prodajnu mrežu širom Crne Gore.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum