Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Univerexport u Sremskoj Mitrovici doneo 29 novih radnih mesta

Univerexport u Sremskoj Mitrovici doneo 29 novih radnih mesta

Univerexport je u četvrtak 28. aprila u 10 časova otvorio supermarket u Sremskoj Mitrovici u kome je posao dobilo 29 meštana Sremske Mitrovice i okoline.

Investicija je vredna 650.000 evra i prostire se na blizu 700 m2 prodajnog prostora. Supermarket se nalazi na adresi Đure Jakšića 1 i ima asortiman od 8.000 artikala.

Povodom svečanog otvaranja, svaka 100-ta kupovina bila je gratis, a prvih 100 potrošača koji su svoju kupovinu obavili u novom Univerexport objektu dobili su 100 poklon paketa i 200 poklon cegera. 

Među širokom paletom proizvoda sveže meso i mesne prerađevine kontrolisanog, vrhunskog kvaliteta, sa prepoznatljivo drugačijim ukusima domaće farme, zauzimaju najznačajnije mesto. Odeljenje ribarnice posebna je ponuda za sve one koji žele da pazare svežu ribu. Mogućnost kupovine tek ispečenog hleba i peciva Uni pekare, postojaće svakodnevno od 7 do 21 čas, od ponedeljka do subote i nedeljom od 7 do 14 časova. Svakim danom potrošačima će biti dostupni voće i povrće, kao i širok asortiman organskih i zdravih proizvoda.

Univerexport Sremska Mitrovica otvaranje

Kompanija Univerexport zajedno sa zavisnim pravnim licima ima preko 120 maloprodajnih objekata, zapošljava više od 2500 ljudi i u svom asortimanu ima preko 600 proizvoda privatne robne marke. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum