Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Inter AMAN u Gornjem Milanovcu

Otvoren Inter AMAN u Gornjem Milanovcu

Kompanija Aman otvorila je novi maloprodajni objekat u Gornjem Milanovcu i tako se približila broju od 200 marketa različitih formata u svom vlasništvu.

Vrlo smo zadovoljni i srećni što smo došli u Gornji Milanovac i sto će građani ovog grada moći da uživaju i u našem objektu i našem asortimanu koji smo im pripremili. Mi smo poznati po tome da imamo veoma povoljne cene i da se uvek prilagođavamo uslovima na tržištu i kupovnoj moći potrošača, tako će biti i ovde i nadam se da će građani biti zadovoljni, istakla je na otvaranju direktorka marketinga Aman-a,Tijana Petrović.

Objekat u Gornjem Milanovcu je 15-ti po redu Inter Aman formata, koji spadaju u objekte većih kvadratura uz širok asortiman proizvoda. Novootvoreni supermarket prostire se na 1000 kvadrata prodajne površine i u ponudi se pored prehrambenih proizvoda nalazi i veliki izbor kućne hemije i kozmetike.

Radno vreme supermarketa je 7-22h svakog dana.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum