Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena dva nova AROMA Marketa

Otvorena dva nova AROMA Marketa

Trgovinski lanac Aroma nastavlja širenje svoje maloprodajne mreže otvaranjem dva nova maloprodajna objekta u Beogradu.

Novootvoreni objekti Aroma Marketa nalaze se na adresi Cvijićeva br. 43 i u Rakovici u Pere Velimirovića br. 30. Prvi Aroma Market otvoren je 2012. godine a lanac se trenutno nalazi u fazi ekspanzije i od nedavno je prisutan i van teritorije Beograda.

Aroma predstavlja lanac maloprodajnih objekata u sklopu kojih nudimo odabrani asortiman robe široke potrošnje, kako domaćih, tako i stranih proizvođača. Koncept Aroma maloprodajnih objekata je takav da se izdvaja svojim vizualnim identitetom, gde svaki objekat ima jedinstvenu ilustraciju koji pruža utisak tople, porodične atmosfere i koja je karakteristična za određeni deo grada gde se objekat nalazi. Cilj nam je da naši potrošači budu zadovoljni i da se u Aromi osećaju prijatno prilikom svake kupovine, ističe ovaj trgovac.

Aroma market voce

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum