Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MERKUR proširuje poslovanje

MERKUR proširuje poslovanje

Austrijski trgovinski lanac MERKUR proširiće svoje online poslovanje u narednih nekoliko nedelja.

Trgovac je do sada putem online trgovine usluživao samo pravna lica, dok će u narednih nekoliko nedelja usluga biti dostupna i fizičkim licima. U prvo vreme usluga koja obuhvata 20.000 proizvoda biće dostupna samo stanovnicima Beča i okolnih mesta, dok će kasnije biti proširena i na ostatak zemlje. Plan je da se porudžbine koje stignu ujutru isporuče do kraja istog dana.

Sa više od 100 supermarketa širom Austrije, Merkur je članica REWE Grupe u čijem sistemu posluju i Penny, Billa, Rewe, XXL Mega Discount, BIPA i drugi.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum