Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta Sport najavio otvaranje novih prodavnica

Delta Sport najavio otvaranje novih prodavnica

Kompanija „Delta sport” je najavila da će u naredne četiri godine u Srbiji i regionu otvoriti 115 novih prodavnica. Marketing menadžerka prodavnica sportske opreme "Sport impuls" Zorana Hinić kaže da će do 2012. godine u Srbiji biti otvoreno 75 objekta, a u jugoistočnoj Evropi 40. Prema njenim rečima, prodavnice će biti otvorene u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Albaniji, Rumuniji i Bugarskoj.

Ona je podsetila da je u Srbiji do sada otvoreno 12 objekata i da je u njima zaposleno oko 180 ljudi. U prodavnicama "Sport impulsa" prodaju se svetske robne marke "nike", "lotto", "adidas", "speedo" i druge.

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum