Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Fashion Park Outlet centar Inđija proglašen za najbolji autlet centar u Jugoistočnoj Evropi

Fashion Park Outlet centar Inđija proglašen za najbolji autlet centar u Jugoistočnoj Evropi

Fashion Park Outlet centar Inđija proglašen je za najbolji autlet centar u Jugoistočnoj Evropi na 11. godišnjoj dodeli nagrada za nekretnine održanoj u Bukureštu.

11. godišnja SEE dodela nagrada, u organizaciji publikacije Europa Property, održana je pred brojnom publikom punom entuzijazma. Događaj je privukao najbolje preduzimače, investitore i stručnjake u regionu, koji su došli da bi videli ko će dobiti 25 nagrada dodeljenih tokom večeri.

Nagradu za Fashion Park primio je Đura Stanić, direktor kompanije BlackOak Developments, u čijem vlasništvu se nalazi outlet u Inđiji.

Ovo je već druga godina zaredom da Fashion Park prima nagradu za najbolji autlet centar u Jugoistočnoj Evropi, čime potvrđuje svoju lidersku poziciju na tržištu. Prošle godine, ova nagrada dodeljena je na 26. međunarodnom sajmu nekretnina MIPIM u Kanu.

Fashion Park Outlet Indjija

Fashion Park Outlet centar otvoren je 2012.godine i od tada radi kao jedini pravi outlet centar u Srbiji. Nalazi se na 30 minuta vožnje od Beograda i Novog Sada. Ceo kompleks sastoji se od 15.000 kvadratnih metara, a za sve posetioce centra obezbeđeno je 1200 parking mesta. Za prve četiri godine poslovanja, Fashion Park ugostio je preko 4 miliona posetilaca, čime se svrstao među omiljene destinacije za kupovinu i izlet van grada kako za domaće, tako i za strane posetioce.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum