Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova proizvodna linija cigareta u BAT fabrici u Vranju

Nova proizvodna linija cigareta u BAT fabrici u Vranju

Kompanija British American Tobacco (BAT) svečano je pustila u rad novu proizvodnu liniju cigareta u svojoj fabrici u Vranju, čime je značajno uvećala kapacitete fabrike koja je postala proizvodni centar zemalja članica CEFTA sporazuma.

Otvaranje novog pogona ima vrednosti veću od pet miliona evra i potencijalno će uvećati proizvodni kapacitet fabrike u Vranju za oko 40 odsto.

Ceremoniji otvaranja su prisustvovali predstavnici Vlade Srbije i visoki predstavnici kompanije, Nareš Seti, British American Tobacco regionalni direktor za Zapadnu Evropu, Ričard Vidman, generalni direktor za Centralnu Evropu, Tanos Trimis, generalni direktor za Srbiju i Crnu Goru, kao i brojni istaknuti predstavnici privrednog i javnog života Srbije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum