Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ivan’s Vault predstavio prvi Premium Concept Shopping

Ivan’s Vault predstavio prvi Premium Concept Shopping

Nakon otvaranja prvog Ivan’s Vault Premium Concept Store, kompanija Uniloft Balkans Limited predstavila je i prvi Premium Concept Shopping.

Prednost čitavog koncepta očitava se u njegovoj ekskluzivnosti. Orijentisani na novitete u svim segmentima života, nudimo jedinstvenu uslugu izbora kompletne odevne kombinacije uz stručnu pomoć i konsultacije sa onima koji o dobrom stilu znaju najbolje. Osmislili smo koncept prilagođen potrebama i interesovanjima modernih muškaraca, namenjen onima koji prepoznaju značaj premijum brendova u životu i stilizovanju, kao i svima onima koji žele vrhunsku, elegantnu i profesionalnu uslugu definisanja čitavog izgleda na potpuno jedinstven način, navodi se u saopštenju kompanije.

Ivan's Vault enterijer

U ponudi se nalaze brendovi: S.T. Dupont, Apple, DD Hadmade Shoes, LIST Roma, Socks From Heaven, Saphir, Galgiardi, Tsar Ivan The Terrible, Carmina i drugi.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum