Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Bugarski “Ireli” stiže u Srbiju

Bugarski “Ireli” stiže u Srbiju

Bugarska kompanija za proizvodnju igračaka “Ireli” završiće izgradnju svojih proizvodnih pogona u Pirotu do jula ove godine.

Vrednost investicije u slobodnoj zoni Pirota iznosi oko milion evra. Kompanija se bavi proizvodnjom drvenih igračaka i jedan je od partnera švedske kompanije “IKEA” čiji se početak rada u Srbiji očekuje sledeće godine. “Ireli” u Bugarskoj poseduje dve fabrike u kojoj zapošljava preko 500 radnika.

Trenutno ovaj proizvođač isporučuje oko 130.000 igračaka mesečno. Radi se o porodičnoj kompaniji koja posluje više od 20. godina. Do kraja godine, kroz buduću fabriku biće obrađeno između 4.000 i 5.000 hiljada kubnih metara drva, dok će se iduće godine kapaciteti povećavati kao i broj zaposlenih.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum