Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aldi Süd predstavio novi koncept

Aldi Süd predstavio novi koncept

Nemački trgovinski lanac Aldi Süd predstavio je novi koncept svojih trgovina za koji veruje da će u potpunosti biti uveden do 2019. godine.

Fresh Zone - obuhvatiće centralni deo prodavnice u kome će se nalaziti voće, povrće i meso, dok će Drinks Zone istaći izbor vina. U supermarketima će pored još nekoliko zona, potrošačima biti na usluzi i toalet. U objekte će biti ugrađena i LED osvetljenja na čemu će kompanija godišnje uštedeti i do 48 miliona kilovata. Iz Aldi Süd ističu da su inovativna kompanija i da je prirodno da krenu u modernizaciju svojih maloprodajnih objekata.

Sa više od 10.000 supermarketa, veliku trgovačku grupaciju ALDI čine Aldi Süd i Aldi Nord. Pored nemačkog, Aldi Süd posluje i na tržištima Australije, Austrije, Mađarske, Irske, Slovenije, Švajcarske, UK i SAD-a.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum