Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Deloitte&Touche: NIS vredi dve i po milijarde evra?

Deloitte&Touche: NIS vredi dve i po milijarde evra?

Naftna industrija Srbije (NIS) vredna je 2,5 milijardi evra, procenila je Revizorska kuća Deloitte&Touche. Prema pisanju lista "Danas", Deloitte&Touche, jedna od četiri najveće revizorske kuće u svetu, održaće internu prezentaciju rezultata procene vrednosti kapitala NIS-a u ponedeljak, 1. septembra, kada joj ističe ugovorom predviđena obaveza da prezentuje rezultate svoje procene tržišne vrednosti celokupnog kapitala NIS-a, ili će u suprotnom morati da plaća "penale".

Revizorskoj kompaniji Deloitte&Touche za procenu vrednosti kapitala NIS-a država Srbija isplatiće 480.000 evra. Vlada Srbije je na jučerašnjoj sednici donela odluku da na funkciju predsednika Skupštine NIS-a postavi ministra rudarstva i energetike Petra Škundrića.
NIS je deo energetskog sporazuma Srbije sa Rusijom, prema kojem ruska strana za NIS nudi 400 miliona evra i još 500 miliona evra investicija.

 

Izvor: RTV

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum