Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Marinopoulos modernizuje sve supermarkete do kraja 2016. godine

Marinopoulos modernizuje sve supermarkete do kraja 2016. godine

Grčki trgovac i jedan od najpoznatijih u jugoistočnoj evropi Marinopoulos, započeo je modernizaciju i obnovu svojih maloprodajnih objekata kako bi se otvorile nove mogućnosti za kompaniju, partnere i potrošače.

Novi koncept razvijen je u saradnji sa Ekonomskim Univerzitetom u Atini, a sa ciljem da se potrošačima pruži moderan supermarket. Na renoviranim maloprodajnim objektima širom Grčke prisutan je i novi logo kompanije koji je bitno izmenjen od dosadašnjeg.U Marinopoulosu veruju da će zaposleni u njima pružiti apsolutnu preciznost, što će potrošačima omogućiti brzu i laku kupovinu. Kompanija ima u planu da svi supermarketi u Grčkoj budu renovirani sa novim konceptom uz novi logo do kraja 2016. godine.

U veoma skorije vreme očekuje se i da Komisija za zaštitu konkurencije konaano odobri spajanje Marinopoulosa i Sklavenitisa sto ce kompanijama omoguciti prisustvo u delovima drzave u kojima nisu bili prisutni.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum