Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Don Don 2017. godine otvara fabriku tosta u Srbiji

Don Don 2017. godine otvara fabriku tosta u Srbiji

Kompanija Don Don planira naredne godine da otvori fabriku za proizvodnju tosta u Srbiji.

U fabriku će biti uloženo oko četiri miliona evra i trebalo bi da zaposli oko 20 radnika.

"Mislim da ćemo na jesen biti spremni da potpišemo ugovore za opremu, zatim i pripremimo prostor. Takođe moramo se dogovoriti sa dobavljačima sirovina kako bi sve funkcionisalo bez zastoja. Važni su trajni proizvodi i zato se spremamo za fabriku tosta u Srbiji kojom ćemo pokriti sva tržista na kojima radimo", rekla je članica uprave za finansije i organizaciju sistema Don Don-a Alenka Mozetič Zavrl.

Prema njenim rečima, integracijom Pekare Grosuplje u grupu Don Don stvorena je najveća industrijska pekara na tržištima bivše Jugoslavije.

Don Don od 2008. godine posluje u Srbiji i  trenutno ima 1300 zaposlenih i saradnika u Srbiji. Don Don je uložio više od 50 miliona evra u unapredenje proizvodnje, proširenje asortimana i recepture, edukaciju zaposlenih i otvaranje novih radnih mesta

Kompanija posluje u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Bugarskoj i Hrvatskoj, a u planu je širenje na tržišta Rumunije i Albanije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum