Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nove cene goriva od 1. juna u Grčkoj

Nove cene goriva od 1. juna u Grčkoj

Nove cene naftnih derivata u Grčkoj primenjivaće se od 1. juna ove godine.

Akcize na dizel biće povećane od 0.10 do 0.12 evro centi po litru, što znači da će krajnja cena na pumpama širom Grčke biti od 1.10 do 1.15 evra po litru. Cena benzina biće povećana 0.03 do 0.05 evro centri po litru sto bi formiralo cenu od 1.43 do 1.45 evra po litru, dok će nove
cene dobiti i TNG koji ce biti skuplji do 0.08 evro centri. Grčka Vlada planira da novim nametima na naftne derivate prihoduje oko 400 miliona evra godišnje. U znak protesta, naftne kompanije organizovale su jednodnevni štrajk zatvaranjem svih benzinskih stanica širom zemlje.

Nove cene primenjivaće se od 1. juna i na cigarete, povećanjem poreza sa 23 na 24%, dok će elektronske biti skuplje od 1. januara sledeće godine. Od 1. jula veći porez primenjivaće se i na paste, prinač, kafu, cokolade, sve vrste hleba i na bezalkoholna pića.

Aktuelne cene goriva u Srbiji a i u regionu možete uvek pronaći na Retail Serbia Portalu.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum