Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Peni Market širi logističku mrežu u Rumuniji

Peni Market širi logističku mrežu u Rumuniji

Nemački trgovinski lanac Peni (Penny) Market, koji je deo nemačke grupe Reve (Rewe), počeo je izgradnju trećeg logističkog centra u Rumuniji, u blizini grada Bakau.

Kako je saopšteno iz kompanije, vrednost investicije iznosi 19 miliona evra, a iznos će pokriti kupovinu zemljišta, gradnju centra i neophodnu opremu.

Generalni direktor rumunskog Reve-a, Danijel Gros je izjavio:

Ovo je veoma važan trenutak za celokupno poslovanje Reve Rumunija. Projekat je deo strategije razvoja distributivne mreže Peni Marketa na nacionalnom nivou i predstavlja dodatak za dva postojeća centra u Turdi i Bukureštu.

Kako je naveo, otvaranje logističkog centra će doneti otvaranje 150 radnih mesta. 

Peni Market je počeo sa radom u Rumuniji 2005. godine i do sada je otvorio 183 maloprodajna objekta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum