Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti dm nastavlja i u 2016. sa ekspanzijom u Srbiji

dm nastavlja i u 2016. sa ekspanzijom u Srbiji

dm drogerija je nastavila sa širenjem maloprodajne mreže u Srbiji i tokom ove godine, otvaranjem dva nova maloprodajna objekta.

17.03.206. godine otvoren je retail park SHOPPI u Subotici, a u sklopu retail parka otvorena je i dm drogerija.

Nakon Subotice, u aprilu je otvorena i nova dm drogerija u Železniku, u ulici Darinke Radović 33, u Beogradu.

Tokom otvaranja oba objekta dm je organizovao popuste na celokupan iznos kupovine, a najmlađe posetioce su zabavljali animatori, mnoštvo balona i nezaobilazni face painting.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum