Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti H&M prodavnica u okviru Belgrade Plaza centra

H&M prodavnica u okviru Belgrade Plaza centra

H&M Hennes & Mauritz AB (H&M), jedan od najvećih svetskih modnih brendova, najavljuje otvaranje nove prodavnice u Beogradu, u okviru tržnog centra “Belgrade Plaza”.

Otvaranje novog tržnog centra, na opštini Palilula, u Višnjičkoj ulici 84, planirano je za 2017. godinu, a H&M će u objektu imati prodavnicu koja će se prostirati na dva sprata.

H&M posluje u Srbiji od 2013. godine i trenutno ima osam prodavnica u pet gradova – tri u Beogradu, dve u Novom Sadu, i po jednu u Pančevu, Subotici i Zrenjaninu. H&M nudi širok asortiman garderobe, uključujući najnovije trendove i pruža inspiraciju potrošačima da kreiraju sopstveni stil. H&M prodavnice svakodnevno dobijaju nove modne artikle.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum