Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Grčki JUMBO uskoro ulazi na srpsko tržište

Grčki JUMBO uskoro ulazi na srpsko tržište

Grčki trgovac JUMBO koji ove godine slavi 30. godina postojanja, otvoriće prvu prodavnicu u sklopu Super Vera na Novom Beogradu.

U poslednjih nekoliko godina asortiman u Jumbo prodavnicama se znatno proširio, pa se pored dečijih stvari i igračaka mogu naći i ukrasi, stvari za dom baštu i kancelarijski materijal.

I pored velike krize koja pogađa maloprodajni sektor u Grčkoj, ovaj lanac se nalazi u ekspanziji na matičnom tržištu i u zemljama jugoistočne Evrope.

Kompanija Jumbo S.A. osnovana je 1986.godine kada je otvorena prva robna kuća u mestu Glifada, nadomak Atine. Danas lanac posluje sa 75 robnih kuća u Grčkoj, Rumuniji, Makedoniji, Bugarskoj, Kipru i *Kosovu.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum