Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delegacija PKS posetila kompaniju Coca-Cola Hellenic

Delegacija PKS posetila kompaniju Coca-Cola Hellenic

Delegacija Privredne komore Srbije, predvođena predsednikom Komore, Markom Čadežom, posetila je Coca-Cola sistem.

Ovom prilikom sistem je predstaviio planove poslovanja i daljeg razvoja u Srbiji, kao i novootvoreni regionalni Centar za sokove u koji je tokom 2015. godine investirano preko 7 miliona evra.

"Razgovarali smo o veoma konkretnim stvarima. Coca-Cola je strateški važan partner srpske ekonomije i kompanija koja ne doprinosi samo poslovanju unutar jednog tržišta i ne upošljava samo direktno radnike već dobar deo, oko 11.000 radnih mesta, je vezano za Coca-Colu indirektno kroz lanac dobavljača", rekao je Čadež.

PKS u Coca-Cola sistemu

“Coca-Cola Sistem u Srbiji posvećen je unapređenju poslovnog ambijenta. U okviru brojnih poslovnih udruženja dajemo svoj doprinos razvoju ekonomije donoseći iskustva i najbolju praksu sa inostranih tržišta. Privrednu komoru Srbije prepoznali smo kao jednog od nosilaca unapređenja konkurentnosti domaće privrede, te svakako planiramo da našu saradnju dodatno ojačamo. Kao posvećeni partneri, težimo još višem stepenu predvidivosti poslovnog okruženja i dijaloga, što je ključan preduslov za dalje investiranje i razvoj”, izjavio je Aleksandar Ružević, generalni direktor Coca-Cola Hellenic Srbija.

Coca-Cola sistem zapošljava oko 1.200 ljudi i sarađuje sa preko 4.000 direktnih partnera, a indirektno sa 37.000 poslovnih subjekata širom Srbije. Direktna dodata vrednost koju Coca-Cola sistem stvara iznosi 28 miliona evra, a indirektno, kroz lanac vrednosti koji kompanija kreira, ova vrednost iznosi čak 224 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum