Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Šoping centar "Belgrade Plaza" potvrdio ugovor o zakupu sa H&M

Šoping centar "Belgrade Plaza" potvrdio ugovor o zakupu sa H&M

Kompanija Plaza Centers je objavila da je zaključila ugovor o zakupu sa švedskim modnim lancem Hennes&Mauritz AB (H&M) za Šoping centar Belgrade Plaza, čije otvaranje je planirano za prvu polovinu 2017. godine.

Modni brend će zauzimati oko 2.900 m2 na prizemlju i na prvom spratu šoping centra.

Projekat Belgrade Plaza predstavlja investiciju vrednu 80 miliona evra i sastojaće se od 61.000 m2 bruto površine, odnosno 32.335 m2 mloprodajnog prostora na tri nivoa. Dva nivoa će sadržati maloprodajne objekte, a treći nivo će biti posvećen razonodi i zabavnim sadržajima, uključujući multipleks bioskop, dečju igraonicu, fudkort sa raznovrsnom ponudom restorana i kafića i prekrasnim pogledom na Dunav. Centar će posetiocima nuditi četiri nivoa podzemnog parkinga, kao i otvoreni parking prostor.

Šoping centar je trenutno u poodmaklim fazama procesa izgradnje i izdavanja maloprodajnog prostora. Ugovori o zakupu su, između ostalih, potpisani sa sledećim zakupcima: Cineplexx, Idea, Dexy Co, Laguna, Navigare, Bomar, VIP Mobile, Jasmin, Asia Food, Legend World Wide, Yves Rocher, Galaxy, Exclusive Exchange, VIP Menjačnice, Benu, PS Fashion, Galileo, Ivergano, O'Brock. U toku su i finalni pregovori sa mnogim drugim međunarodnim i lokalnim zakupcima koji su odlučili da učestvuju u ovom projektu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum