Šoping centar "Belgrade Plaza" potvrdio ugovor o zakupu sa H&M

Belgrade Plaza maketa

Kompanija Plaza Centers je objavila da je zaključila ugovor o zakupu sa švedskim modnim lancem Hennes&Mauritz AB (H&M) za Šoping centar Belgrade Plaza, čije otvaranje je planirano za prvu polovinu 2017. godine.

Modni brend će zauzimati oko 2.900 m2 na prizemlju i na prvom spratu šoping centra.

Projekat Belgrade Plaza predstavlja investiciju vrednu 80 miliona evra i sastojaće se od 61.000 m2 bruto površine, odnosno 32.335 m2 mloprodajnog prostora na tri nivoa. Dva nivoa će sadržati maloprodajne objekte, a treći nivo će biti posvećen razonodi i zabavnim sadržajima, uključujući multipleks bioskop, dečju igraonicu, fudkort sa raznovrsnom ponudom restorana i kafića i prekrasnim pogledom na Dunav. Centar će posetiocima nuditi četiri nivoa podzemnog parkinga, kao i otvoreni parking prostor.

Šoping centar je trenutno u poodmaklim fazama procesa izgradnje i izdavanja maloprodajnog prostora. Ugovori o zakupu su, između ostalih, potpisani sa sledećim zakupcima: Cineplexx, Idea, Dexy Co, Laguna, Navigare, Bomar, VIP Mobile, Jasmin, Asia Food, Legend World Wide, Yves Rocher, Galaxy, Exclusive Exchange, VIP Menjačnice, Benu, PS Fashion, Galileo, Ivergano, O'Brock. U toku su i finalni pregovori sa mnogim drugim međunarodnim i lokalnim zakupcima koji su odlučili da učestvuju u ovom projektu.