Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Veropulos najavljuje nova ulaganja u Srbiji

Veropulos najavljuje nova ulaganja u Srbiji

Grčka trgovinska kompanija Veropulos saopštila je da planira da u naredne tri godine u Srbiju uloži oko 20 miliona evra. U planu je da do kraja 2009. u Beogradu bude 10 marketa "Super Vero".
Veropulus je najavio i otvaranje pet objekata Super Vera u drugim gradovima, a u toku je traženje pogodnih lokacija. "Jako smo zadovoljni poslovnim rezultatima na tržištu Srbije i beležimo konstantan rast prodaje i kvaliteta usluga", navode u toj kompaniji.

Kako je rečeno, u marketima u Grčkoj mogu se kupiti i srpski proizvodi koji imaju potrebne sertifikate za izvoz u zemlje Evropske unije. Kompanija Veropulos je prvi strani investitor u Srbiji. Na tržištu Srbije posluje od 2001. godine kada je i otvoren prvi supermarket u Beogradu, a do sada je uložila 45 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum