Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dve nove dm drogerije u Beogradu

Dve nove dm drogerije u Beogradu

Danas će u Beogradu biti otvorene još dve nove dm drogerije i to u Masarikovoj br. 5, (zgrada Beograđanke) od 09h i u Rableovoj br. 17, na Mirijevu od 08h.

dm je za kupce u novim drogerijama pripremio popuste od -15% na celokupnu kupovinu kao i na već snižene proizvode u periodu od 26.05. do 28.05 u Masarikovoj br. 5 i od 26.05. do 29.05 u Rableovoj br. 17.

A, 26.05. svakoga ko obavi kupovinu u iznosu preko 800 RSD dobija poklon na kasi. Pored 15% popusta na sve i već sniženo, kupce očekuju i popusti do 50% na određene proizvode.

U periodu od 13h do 19h biće priređena Šarena zabava uz DJ-a i animatore koji će zabavljati decu različitim trikovima, modelovati im čarobne balone i oslikavati lica.

Na dan otvaranja u Masarikovoj br. 5, u periodu od 17h do 18h, na kasi će Vas uslužiti Milica Mandić, Zoran Kesić i Bogoljub Mitić – Đoša. Novac prikupljen na tim kasama biće doniran fondaciji Podrži život.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum