Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Počela gradnja prvog Lidla u Beogradu

Počela gradnja prvog Lidla u Beogradu

U prisustvu predstavnika grada i Lidla postavljen je kamen temeljac za prvi objekat poznatog nemačkog trgovinskog lanca u Beogradu.

Objekat Lidla će biti izgrađen do 1. novembra u Ulici Vojislava Ilića na Zvezdari, a pored ovog objekta Lidl će izgraditi još dva velika objekta u Rakovici i na Paliluli. Plan Lidla je da do kraja 2017. godine izgradi tri do pet objekata u Beogradu.

Na izgradnji objekta angažovane su domaće firme, a u njima će raditi naši ljudi. Važno je i to što će za veliki broj domaćih firmi ovo biti mogućnost da plasiraju svoje proizvode, ali i da ih izvoze u druge maloprodajne objekte 'Lidla' u regionu, kazao je Siniša Mali, gradonačelnik Beograda.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum