Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Ricardo investirala 4 miliona eura u nabavku 30 novih kamiona

Kompanija Ricardo investirala 4 miliona eura u nabavku 30 novih kamiona

Predstavnici hrvatske logističke kompanije Ricardo, preuzeli su 30 novih Mercedes-Benz kamiona tipa Actros 1843 LS sa poluprikolicama SchmitzCargobull na svečanosti organizovanoj u Osijeku.

Reč je o investiciji od četiri miliona eura kojom je Ricardo transportna flota povećana na respektabilnih 280 prevoznih jedinica. Trenutno je u Ricardu zaposleno 315 radnika, a zahvaljujući povećanju posla sa novim kamionima ovih dana kreće zapošljavanje još 50.

Investicija koju su stručnjaci logističari predstavili prilikom primopredaje kamiona jedna je od onih koje dokazuju da se razvoj poslovanja ultimativno temelji na povećanju kvaliteta. Svi procesi koji zaokružuju finalnu uslugu kompanije usklađeni su sa standardima evropske prakse za kvalitet i to kroz ISO 9001, HACCP, GMP+, IFS Logistics i IFS Food sertifikate. Na svečanosti primopredaje ključeve novih kamiona vlasnicima Milanu Vrdoljaku iDarku Rimcu, uručili su Igor Geršak, direktor Star Importa iIvica Škojo, direktor Automobila Škojo, navodi se u saopštenju kompanije Ricardo.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum