Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi direktor Nectar grupe - Mihailo Janković

Novi direktor Nectar grupe - Mihailo Janković

Nectar grupa, najveći proivođač sokova na Balkanu, imenovala je novog direktora kompanije, Mihaila Jankovića.

Mihailo Janković ima preko 15 godina radnog iskustva na ključnim rukovodećim pozicijama u renomiranim multinacionalnim i domaćim kompanijama kao što su British American Tobacco, Coca-Cola kompanija, Knjaz Miloš, Impact consulting.

Od Mihaila se očekuje da će svojim bogatim profesionalnim iskustvom doprineti daljem jačanju liderske pozicije i ekspanziji poslovanja Nectar grupe, koja je iz domaće porodične kompanije izrasla u vodeću regionalnu kompaniju u Jugoistočnoj Evropi, sa godišnjim prometom od preko 115 miliona eura, i izvozom u 50 zemalja širom sveta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum